Wat doet Kennis en Kunde?

Kennis en Kunde is een onafhankelijk ICT-detacheringsbureau en heeft geen consultants in dienst. Wij stellen u niet een kandidaat voor die toevallig beschikbaar is, maar gaan op zoek naar het professionele talent die u nodig heeft en die tijdens de zoekopdracht in de gehele markt te vinden is.

Dit kan een ZZP’er zijn of iemand in loondienst bij een nichebedrijf waarbij wij te allen tijde uw enige aanspreekpunt zijn voor de inhuur van uw externe ICT deskundige. Kennis en Kunde sluit met u een raamovereenkomst af waarin alle afspraken vastliggen, zodat alle toekomstige consultants volgens deze overeenkomst bij u aan het werk kunnen. U hoeft dus niet telkens een nieuwe overeenkomst met een nieuwe leverancier of ZZP’er af te sluiten.

Zorgvuldig zoeken en selecteren wij de beste professional met de juiste kennis en kunde om aan uw zoekprofiel te voldoen. Kennis en Kunde heeft ruim 35 jaar ervaring in het plaatsen van kandidaten en heeft de benodigde vakkennis om u op korte termijn kennis te laten maken met de juiste professional die u nodig heeft. Wij hechten er belang aan dat de kandidaat waarde toevoegt aan uw project en een positieve bijdrage levert aan uw team.

Samenwerking, klanttevredenheid en kwaliteit zijn onze drijfveren. Flexibiliteit, resultaat en oplossingsgerichtheid is onze werkwijze en de cultuur van Kennis en Kunde.

Wij werken door heel Nederland voor middelgrote en grote organisaties in diverse branches en bieden de best passende kandidaat tegen een concurrerend tarief. U kunt voor alle functies bij ons terecht van systeembeheerder tot netwerkbeheerder of van programmeur tot projectleider. Maar ook voor de tester tot robotiseringsdeskundige, van analist tot architect en van on Premise tot Cloud.

Kennis en Kunde heeft diversiteit aan specialisten in onze courante database en als we de juiste kandidaat niet beschikbaar hebben gaan we zoeken. Professionals in: Java, .NET, AWS, Javascript, Typescript, Python, React developers, GraphQL, Apollo, RPA consultants, UiPath, C#, Redux, NodeJS, Bootstrap, Testautomation, Mobile, Xamarin, Angular, Outsystems, Mendix, Marklogic, Polymer, Kubernetes, SAP. Kortom u zoekt en wij leveren de custom made kandidaat!

Wij leggen de focus op opdrachtgever en kandidaat, leg uw vraag bij ons neer en wij ontzorgen u. Vandaag willen wij het beter doen dan gisteren en morgen weer beter dan vandaag.